Glad tjej under Sportlovsinnebandy

Glad tjej under Sportlovsinnebandy

100% glädje när Sportlovsinnebandy lockade hundra

Publicerad: 26/2, 2020

Gästriklands Innebandyförbund har som bekant Sportlovsfeber, tisdagens knatteliga-fest med lag upp till födda -11, där lag från hela distriktet hade fest på Gavlehov, byttes under onsdagen mot en hel lägerdag med Innebandy för alla intresserade i distriktet födda mellan 03-10. Sportlovsinnebandy är ett nytt lovkoncept som under höstlvoet (aka Höstlovsinnebandy) lockade ett femtiotal deltagare som till dagens datum då hade fördubblat.

Innebandyförbundet har en medveten strategi att få fler barn- och unga i rörelse, där loven är en viktig faktor. Många barn idag har inte meningsfulla fritidsaktivteter på loven då skolan inte är en naturlig del i vardagen, något som också kan vara ett hinder för rörlese och leda till stillasittande. Det stora syftet med aktiviteterna på loven är att inspirera till just idrott och rörelse samtidigt som man får chansen att umgås med sina vänner.

Sportlovsinnebandy blev ett uppskattat inslag, ledarna som är hämtade från Innebandygymnasiet NIU i Sandviken (NIU) får också själva chansen att utveckla sig genom att planera och genomföra passen innanför sargen.

En lyckad dag med mycket skratt och glädje!

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK