Fair Play Games tillbaka 26-29 maj 2022

Publicerad: 7/5, 2021

Fair Play Games 2020 och 2021 har tyvärr fått ställas in på grund av det oroande läget med pandemin som tyvärr nu är en vardag att hantera. Det har varit väldigt tråkiga men för turneringsledningen enkela besked att fatta. I dessa fall är alltid säkerheten i första rummet ochspelas hälsa är något som alltid kommer över på prioritetsordningen.

Fair Play Games är en Parainnebandy turnering, en del i Gävleborgs Parasportförbunds och Gästriklands Innebandyförbunds satsning att behålla så många som möjligt inom idrotten med så bra kvalité som möjligt. I CSR-arbetet #InnebandyForAll samverkar flera viktiga aktörer om att få så många i rörelse som möjligt. Genom att erbjuda flera kvalitativa aktiviteter där Fair Play Games är flaggskeppet för den stående parainnebandyn är målsättningen att få så många inkluderande i idrotten som möjligt.

Däremot känns det skönt att kunna presentera att Fair Play Games är tillbaka år 2022 och datumen blir prelliminärt den 26-29 maj och kommer som väntat spelas i den toppmoderna Gavlehovshallen.

- Nu får vi blicka framåt, självklart är läget tråkigt med det som händer runt om oss just nu går tyvärr inte att påverka. Vi är i alla fall redo att skapa en oförglömlig upplevelse så fort omvärldsläget tillåter, 2022 kommer bli häftigt, det vill man inte missa, säger Linda Westlund, projektledare för Fair Play Games.

Som deltagande lag kan du bo på Gävles mest moderna Idrottskola Prolympia. En friskola med mer idrott och friluftsliv på schemat och som ligger i Gavlehov Arenaby, med ca 400 m gångavstånd till Gavlehovshallen och huvudarenan. Samtliga rum har grupprum i anslutning till varje rum med ledarplatser. Alla rummen är dessutom ljudisolerade så ljudnivån blir otroligt bekväm och låg under vistelsen. Det kommer också inom kort att finnas lämpliga hotell-alternativ för hitresande lag.

Anmälan är direkt möjlig via formuläret, just nu har ni som föreningar också fram till 31/11-2021 chansen att anmäla er till ett "early bird" pris. Föreningar som ni anmäler sig får anmäla er till halva anmälningsavgiften.

Klicka här för att komma till anmälan.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK