Varmt välkommen till Fair Play Games 2020

Varmt välkommen till Fair Play Games 2020

Inbjudan är här till Fair Play Games 2020 - nu med "early bird"

Publicerad: 22/2, 2020

FairPlay Games 2020

Fair Play Games är en Parainnebandyturnering, en del i Gävleborgs Parasportförbunds och Gästriklands Innebandyförbunds satsning att behålla så många som möjligt inom idrotten med så bra kvalité som möjligt.

Fair Play Games andra upplaga spelas 21-24 Maj 2020 i toppmoderna Gavlehovshallen som ishyser två hallar, Alfahallen där nyss det rykande heta Distriktslags SM avgjordes samt den tillhörande Novahallen.

Som lag kan du bo på Gävles mest moderna Idrottskola. Prolympia, en friskola med mer idrott och friluftsliv på schemat och som ligger i Gavlehov Arenaby, med ca 400 m gångavstånd till Gavlehovshallen och huvudarenan. Samtliga rum har grupprum i anslutning till varje rum med ledarplatser. Alla rummen är dessutom ljudisolerade så ljudnivån blir otroligt bekväm och låg under vistelsen.

Vi kan också gladeligen presentera att årets måltider kommer att serveras på Gavlehovs- området i ERP Monitor Arena.

Parainnebandy när det är som bäst, i en av Sveriges mest modernaste sportanläggningar hälsar vi er hjärtligt välkommen till Fair Play Games 2020. Turneringen där du har allt samlat på ett ställe, Gavlehov som inhyser allt från mat, till boende och matcherna.

Fair Play Games Spelas I tre (3) klasser, Division 1, 2 och 3 som kan ses som en rak- nivåindelning.

Förra året kunde vi erbjuda åtta (8) lag möjligheten att deltaga, i är växer turneringen och kan totalt i dessa tre klasser ta emot maximalt 24 lag.

Anmälan är bindande och ska vara oss tillhanda senast 27/3 2020.

Sportlovserbjudanade: Anmäl er innan den 13/3 och få då 300 i rabatt på anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är då 1700kr per lag istället för 2000

*Tillsvidare får ni mejla anmälan med samma uppgifter till info@innebandyforall.se

Anmälan hittar du här.

Läs hela broshyren om turneringen i pdf-form här: länk.

Varmt välkommen till Sveriges mest välkomnande, inkluderande och trevligaste Cup.

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK