Inbjudan: Ledar-nätverk för ledare som leder tjejer

Publicerad: 6/12, 2019

Inbjudan till ledar-nätverk och nätverk för att stärka Framtidens Ledarskap

Gästriklands Innebandyförbund, bjuder tillsammans med Gävleborgs Idrottsförbund in till ett ledarnätverk med fokus att stärka ledarskapet och relationerna mellan föreningar och ledare i regionen.

Framtidens Ledarskap är ett regionalt föreningsnätverk som vill ge möjligheter att skapa kontakter hitta inspiration och få nya verktyg att utveckla eran roll i föreningen, både på aktivitets- och organisationsnivå.

Målsättningen är att få fler kvinnor att engagera sig, utbilda fler ledare som leder tjejer och närma oss jämställdhetsmålen i Innebandyn Vill.

Konceptet är en del av ett väl-fungerande samarbete med Västernorrland och nätverket kommer även under 2020 etablera sig både i Hälsingland och Dalarna. Separat inbjudan går ut.

Första träffen kommer att genomföras 28/1 på Scandic Väst.

Nätverket är en del av den övergripande projektplanen för distriktets tjejsatsning, där vi hoppas att detta nätverk skall ge er fördjupade kunskaper inom inkluderande ledarskap, kultur, struktur, normer och kommunikation.

Träffen kommer att inkludera en externt föreläsare som vi arbetar för att göra klart med, i skrivande stund är det ännu inte klart vilket gör att vi avvaktar kommunikation. Vi vill per omgående kommunicera dagen i tid dock.

Övriga träffar, både på lokal och regional nivå kommer att kommuniceras löpande där flera större regionala träffar är under planering.

Första nätverks-träffen är kostnadsfri, smörgås och kaffe serveras på plats.

Praktisk info:
Datum: 28/1
Tid: 18.00
Målgrupp: Ledare som leder tjejer
Kostnadsfritt
Innehåll: Kommuniceras inom kort.

Vid frågor ta kontakt med Jakob Westerlund eller johanna.persson@innebandy.se.

Anmälan till gastrikland@innebandy.se senast den 20/1.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK