Så här såg det ut 2019

Så här såg det ut 2019

Nu är det laddat och klart - snart dags för Humana Cup

Publicerad: 6/3, 2020

KF Heros är en förening som vänder sig för målgruppen med funktionshinder, en stor del av förenings verksamhet vänder sig mot idrotten Elhockeyn, som är en del i projektet "Innebandybollen i centrum" som omfattas av just Elhockey, rullstolsinnebandy och stående parainnebandy.

Elhockey är fart, action och sammanhållning är nyckelorden för elhockey, någonting som vänder sig till individer med funktionsnedsättning och rörelsebehov där idrottaren sitter i en anpassad sport-permobil med klubba fastmonterad längst fram på sportstolen. Genom snabba rörelser och taktisk manövrering spelar lagen matcher på sportgolvet på ett Innebandy-likande vis med anpassade mål och sarger.

Den 14:e mars, arrangerar KF Heros, Humana Cup. En Elhockey turnering med lag från Gävle, Stockholm, Eskilstuna och Gotland på går av stapeln på Wallbacksskolans Sporthall, där föreningen normalt har sin hemvist.

Humana Cup är en liten förfest, i höst går nämligen världens största Elhockeyturnering i Gävle, och Gavlehov när distriktet står som värd i Oktober.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK