Nu kan din förening annonsera om er Innebandyskola

Nu kan din förening annonsera om er Innebandyskola

Ny plattform för att starta Innebandyskolor och behålla spelare

Publicerad: 7/5, 2020

Innebandyn i Gävleborg kan stolt presentera en ny plattform som successivt håller på att växa fram för att hjälpa er föreningar att aktivt kunna stödjas i processen gällande att rekrytera och behålla spelare.

Plattformen har två inriktningar och handlar om att stötta inom att rekrytera och behålla.

Länkarna till plattformarna finns här:
Börja spela - klicka här.
Fortsätta spela - klicka här.

Behålla delen vänder sig först och främst för spelare efter 16 års ålder, dvs efter röd nivå och rekrytera delen som i sin tur vänder sig till grön nivå.

Med verksamheten #InnebandyForAll vill vi maximera vår möjlighet att nå så många spelare som möjligt, så att vi kan erbjuda fritidsaktiviteter på lika villkor till alla.

- Detta är ett steg att kunna öka servicen och tillgängligheten för våra föreningar att nå fler spelare, säger Linus Nielsen Idrottskonsulent Gästriklands och Hälsinglands Innebandyförbund.

Förhoppningen är att verktyget skall stärka föreningens kommunikation och nya idrottsintresserade skall enklare kunna hitta fritidsaktiviteter utifrån sin bostadsort. Grundprincipen är att man spelar "där man handlar" och att verktyget skall öka den lokala förankringen och mångfalden inom regionen.

Har du frågor eller vill synas som förening på plattformen? Då följer du insturktionerna på respektive sida eller mejlar till info@innebandyforall.se.

Fotnot: Informationen på rekryteradelen kommer succesivt att fyllas på.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK