Linus Nielsen - förstärker organisationen

Linus Nielsen - förstärker organisationen

Verksamheten #InnebandyForAll förstärks - Linus Nielsen tillsluter

Publicerad: 16/3, 2020

Gästriklands Innebandyförbund kan meddela att man har gjort klart med en ny kraft som kommer tillsluta teamet runt utvecklingssidan för Innebandyn i distriktet och regionen.

Linus Nielsen, 26 år ansluter organisationen och kommer att tillträda en heltidstjänst med fokus på att utveckla våra verksamheter och aktiviteter för att nå strategimålen i Innebandyn Vill.

- Vi har letat efter en person som skall komplettera ett befintligt hungrigt team, vi ser Linus bakgrund som otroligt intressant, med meriter inom både idrotten med ledarerfarenheter, offentlig sektor samt försäljning och marknad så ser Linus som ett perfekt tillskott. - Jakob Westerlund, koordinator för utvecklingen.

Linus som också har en Innebandy-karriär på elitnivå, tyvärr en karriär som förstördes på grund av skador har sedan dess varit aktiv inom Gästrike-idrotten på fotbollssidan. Senast kommer Linus från ett uppdrag inom Gefle IF Fotboll där han dessutom besitter adekvat utbildning inom SvFFs tränarutbildningar.

- Det känns väldigt intressant, jag är inspirerad att vara med på resan att sätta Innebandyn mer på kartan och vara med och bidra till utvecklingen i distriktet, säger Linus.

Sedan 2017 har Gästriklands Innebandyförbund bedrivit verksamhetsprojektet #InnebandyForAll. Något som idag är en bestående del av verksamheten, där syftet är att visa på det samhällsansvar som idrotten och Innebandy tar. Att vara mer än en sport kräver engagemang, tålmodighet, inspiration och mod att testa. #InnebandyForAll är samlingsnamnet där alla CSR-frågor och projekt, delprojekt och satsningar kan paketeras, förberedas, genomföras och utvärderas.

Gästriklands Innebandyförbund har idag ett väl fördjupat samarbete med närliggande distrikt, både Hälsingland, Dalarna och Uppland vilket också gör rekryteringen intressant i ett regionalt perspektiv. Ur det långsiktiga perspektivet är regionala uppdrag och större samverkan en viktig del i idrottens tillväxt. Tillsammans pågår ett arbete för att se över mer gemensamma verksamhetsplaner och inriktningar för förenings-, ledar-, och spelarutveckling.

Vi hälsar Linus hjärtligt välkommen till organisationen!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK